Ontwerp

pas uw

Home Community Development

aan in 6 simpele stappen

1.

sectie-geometrie

Kies uit een selectie van dakhellingen om uw gewenste architectuurtypologie te bouwen. Dakramen kunnen in verschillende opstellingen worden toegevoegd voor optimaal daglicht in het interieur.

2.

Uuthuuske Lengte

Het vloeroppervlak is afhankelijk van de behoeften van de bewoners. Het Uuthuuske bouwsysteem maakt het mogelijk om de plattegrond uit te breiden in delen van 1,2m. Klein bouwen of groot bouwen!

3.

interieur-indeling

Het bouwsysteem maakt ook een scala aan plattegrondindelingen mogelijk. Dit kan worden beïnvloed door de locatie, de oriëntatie en de behoeften van de bewoners. Wij zijn in staat om vele plattegrondvarianten te maken om elke gewenste interieurindeling te bouwen! 

4.

GEVELMATERIALEN

Wij hebben een reeks gevelmaterialen waaruit u kunt kiezen – afhankelijk van kosten, esthetiek, duurzaamheid en klimaatbehoeften. Praat met onze architecten om de voordelen van elk systeem te leren kennen en te zien welk het beste bij u past.

5.

ENERGIE-NEUTRALITEIT

Onze schuine daken zijn perfect voor PV panelen! Maak uw huis vanaf het begin energieneutraal met voorgeïnstalleerde PV panelen.

6.

BADKAMER- EN KEUKENAFWERKING

Ons bouwsysteem omvat een geprefabriceerd badkamermeubel en keukenblok. En ook hier bieden wij een keuze aan afwerkingen. Kies tussen verschillende materialen om een interieur te ontwerpen dat het best past bij uw woonvisie.

Online 3D Builder
is Coming Soon