wij staan voor u klaar van begin tot eind

ONTWERP FASE

HOOGWAARDIG ARCHITECTONISCH ONTWERP OP MAAT

Elke locatie, klant en bewoner heeft specifieke wensen waarop we elk Uuthuuske aanpassen. Onze architecten besteden speciale aandacht aan de locatie voor een geintegreerd gemeenschapsontwerp: een Uutwijkske. We werken nauw samen met elke klant om maatwerk te leverne op basis van budget en technische behoeften.

PRODUCTIEFASE

DE VOORDELEN VAN DIGITALE FABRICAGE

TheNewMakers maakt gebruik van in-huis ontwikkelde software om het maatwerkontwerp om te zetten in digitale productieinformatie en automatische inkoop. We gebruiken vervolgens digitale CNC-technologie om de ‘LEGO’-stukjes uit te snijden. Het daaruit resulterende 2D bouwpakket bevat alle installatietechniek, verbindingen en afwerkingen. Deze kit-of-parts wordt plat vervoerd en door lokale partners zoals TNM Oost prefab in elkaar geklikt middels een innovatief en efficiënt proces.

LEVERING FASE

TURN-KEY WONINGEN GELEVERD OP LOCATIE

Al het werk in voorgaande fases gebeurt binnen – waardoor uw locatie vrij blijft van bouwwerkzaamheden tot kort voor de levering. Grote voordelen zijn de afwezigheid van overlast, zeer snelle bouwtijd en extreem lage stikstof uitstoot. Uuthuuskes zijn over de weg transporteerbaar en worden op locatie in elkaar geklikt – waardoor transport beperkt blijft. Elk huis wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde badkamer en keuken. Het enige wat na aansluiting van nutsvoorzieningen nog gedaan moet worden is de verhuizing van de bewoners!